Over AGIN Boeder

Robert-Jan Oost

Hoe lastiger de vraag hoe leuker de uitdaging

Slechts 80 kilo schoon aan de haak en toch word ik gezien als een zwaargewicht. En dat klopt, ik ben een door de wol geverfde jurist / gerechtsdeurwaarder. Geef me een ingewikkeld dossier en ik ben in mijn element. Niets is leuker dan (de advocaat van) de tegenpartij d.m.v. een juridische strijd tot betalen te dwingen. Met meer dan 20 jaar ervaring word ik zelden verrast.

Sinds 2001 ben ik naast jurist/gerechtsdeurwaarder ook mede-eigenaar van AGIN Boeder. Dat brengt andere verantwoordelijkheden met zich mee. Zo geef ik leiding aan de vestiging van AGIN Boeder in Utrecht, een leuke uitdaging waar ik veel positieve energie van krijg. Daarnaast werk ik samen met Oscar aan een duurzame toekomst voor AGIN Boeder en onze medewerkers.

Maatwerk leveren en klaar staan voor onze klanten, dat is waar we bij AGIN Boeder goed in zijn. Geen gedoe over wat er niet kan, maar gericht advies over wat er wel kan. Over de juridische risico’s, de kosten en wat het gaat opleveren. En ja, ingewikkelde kwesties worden altijd door mij zelf afgehandeld. Hoe lastiger de vraag hoe leuker de uitdaging.

Blogs van Robert-Jan Oost