Over AGIN Boeder

Anuschka Spaan

Het voelt nog steeds goed!

Laatst las ik weer de missie van Agin Boeder: “We willen de beste zijn.” Dit komt dicht bij mijn eigen ambitie. Ik werk nu ruim 13 jaar bij AGIN Boeder, waarvan de laatste 10 jaar als teamleider en sinds 4 jaar ook als kwaliteitscoördinator. Daarvoor heb ik gewerkt als boekhouder, creditcontroller en creditmanager.

Ik ben van nature nieuwsgierig en houd wel van een uitdaging. Vandaar mijn beslissing om destijds bij AGIN Boeder te solliciteren. Ik wilde weten wat er gebeurde nadat ik een incassozaak had overgedragen en dacht ” het is leerzaam én het staat leuk op mijn cv”. Na circa anderhalf jaar werd mij gevraagd of ik de werkbeschrijvingen en processen wilde inventariseren. Zo kwam er elke weer een nieuwe uitdaging. Het moest beter, sneller en efficiënter. Precies in mijn straatje, want als ik iets doe dan wil ik het goed doen, anders doe ik het liever niet.

12 jaar, bij het idee schiet ik in de lach! Ik hoor ‘t mezelf nog zeggen: “ik ga echt niet mijn hele leven bij een suf deurwaarderskantoor werken!” Maar het voelt nog steeds goed. Of begin ik oud te worden…