Altijd dichtbij,

door heel Nederland

De mensen, de kennis
én de processen

AGIN Boeder incasseert. Vriendelijk, zonder de relatie met uw klanten te schaden of dwingend als de situatie daarom vraagt. Maar altijd binnen de maatschappelijk verantwoorde kaders en met het recht aan onze kant. Incasseren op maat, dát is AGIN Boeder.

De incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders van AGIN Boeder werken in teamverband voor opdrachtgevers die waarde hechten aan een professionele samenwerking, persoonlijk contact en korte lijnen.

AGIN Boeder beschikt over de mensen, de kennis én de processen om uiterst klantgericht met uw organisatie samen te werken. Wij hebben oog voor de verhoudingen tussen u en uw debiteuren en stemmen onze incassostrategie daar op af. Via onze internetsite heeft u 24 uur per dag inzicht in de status van uw openstaande vorderingen en in alle acties die wij ondernemen. Zo bereiken we samen het beste resultaat.

AGIN Boeder is aangesloten bij AGIN, een samenwerkingsverband van vier zelfstandige gerechtsdeurwaarderskantoren: AGIN Boeder, AGIN Otten, AGIN Pranger en AGIN Timmermans. Kantoren met dezelfde werkwijze en professionaliteit. Via de inmiddels elf AGIN vestigingen beschikt u – als een incassotraject daarom vraagt – altijd en door heel Nederland over een gerechtsdeurwaarder ter plaatse. Daarnaast werken de bij AGIN aangesloten kantoren met hetzelfde online systeem. Daardoor kunnen wij landelijke en regionale trends en ontwikkelingen signaleren en onze incassostrategie daar op afstemmen.

Over AGIN Boeder

Als gerechtsdeurwaarder bevind ik me in een verantwoordelijke sleutelpositie. Welke zekerheid biedt een veroordeling door de Rechtbank als deze niet kan worden afgedwongen?

Lees verder