Op zoek naar problemen.

Gepubliceerd: 18 juli 2018 door Robbert-Jan van de Leur

Adviseren bij allerlei situaties

Mijn vaste klanten weten dat een deurwaarderskantoor veel meer kan dan een dagvaarding overhandigen of een beslag op een bankrekening leggen. Ik adviseer klanten bij allerlei situaties, of het nu gaat om contracten, voorwaarden, opleveringen, schade/ aansprakelijkheden en het behandelen van bezwaren.

Ze kunnen mij vrijblijvend en vaak kosteloos om advies vragen en ze weten dat ik zorg draag voor een persoonlijke behandeling. Een heldere relatie waarin ik weet wat er van mij wordt verwacht en waarbij de ondernemer zeer snel het antwoord heeft dat hij zoekt.

De voortdurend goede resultaten zijn een mooie reclame en veel ondernemers weten ons te vinden, vooral door referenties van mede-ondernemers. Dat is natuurlijk geweldig maar sinds kort hebben we een nieuwe website zodat nog meer ondernemers ons straks weten te vinden.

Yuridis.nl

De website heet Yuridis.nl. Een initiatief van de Nederlandse Belangenvereniging Gerechtsdeurwaarders, juridisch dienstverlener OmniLegal en zeventien onafhankelijke deurwaarderskantoren verspreid over heel Nederland.

Met Yuridis.nl proberen wij de dienstverlening van de deurwaarder transparanter en toegankelijker te maken. Er zijn nog heel veel ondernemers die door diverse misvattingen over ons vak geen of te laat gebruik maken van onze dienstverlening en dat is erg jammer.

Yuridis.nl koppelt vraag en aanbod. Een lokale specialist die de kwestie snel en vakkundig aanpakt. Lokale betrokkenheid, snelheid, kwaliteit en heldere afspraken rond werkwijze en tarieven.

Snelheid, kwaliteit en maatwerk

Eenvoudig en snel waar het kan; kwaliteit en maatwerk waar het nodig is.
Een insteek waar AGIN Boeder en ik zelf al jaren voor staan en een initiatief waar wij ons graag bij aansluiten.

Een juridische vraag, twijfel over een vervolg of even ruggespraak? U kan vrijblijvend contact opnemen 023-5177612 of [email protected].

 • 18-10-2018

  Schending van uw bedrijfsgeheim: Bewijsbeslag

  Wij zorgen voor bewijs Hoe zorg je er voor dat er bewijs is als (ex-)werknemers, zakenrelaties of concurrenten aan de haal gaan met know how en andere vertrouwelijke bedrijfsinformatie? Bij deze overtredingen biedt een bewijsbeslag door een …

  Lees meer
 • 27-09-2018

  AGIN Boeder, een tevreden sponsor

  AGIN Boeder, een tevreden sponsor Het stof is weer gaan liggen en de fietsen staan weer in het fietsenrek. De 61ste Muggenronde is over. Wat was het een feest! Lachende gezichten van deelnemers, medewerkers en ook …

  Lees meer
 • 31-05-2018

  AGIN Boeder sponsort Muggenronde

  Wielerspektakel voor de jeugd De Muggenronde is hét wielerspektakel voor de jeugd van Haarlem en omstreken. Ruim 40 jaar geleden is mijn vader gestart met het sponsoren van de Muggenronde en dat doet AGIN Boeder nog …

  Lees meer
 • 17-05-2018

  Geen verwerkersovereenkomst AVG

  U hoeft met ons geen verwerkersovereenkomst te sluiten. Door de invoering van de AVG per 25 mei a.s. worden wij door opdrachtgevers gevraagd een verwerkersovereenkomst te sluiten. Prima, maar het is geen wettelijke verplichting. Als …

  Lees meer
Meer blogs